Met Brooks naar de Retroronde 2015

de marchi 4Ook dit jaar wordt de Retroronde weer georganiseerd. Dit jaarlijks retrofietsfeest zal doorgaan op 13 en 14 juni 2015. Dus al wie ook maar iets met retro(koers)fietsen te maken heeft, wordt verwacht om af te zakken naar Oudenaarde dat weekend. Naast de fietstochten staan er nog tal van andere zaken op het programma: retro wielermarkt, retro criterium, retro dansant,… Meer info vind je op retroronde.be.

 

RR14-Flyer-jpgSAMEN MET BROOKS

Naar goede gewoonte zullen ook wij dit jaar weer meerijden met al wie ons wil vergezellen. De voorbije 2 jaren reden we steeds de korte toer samen met de vrienden van Achielle. Ondertussen zijn we al iets beter getraind (of zou toch moeten) en reden we ook L’Eroica in Toscane en zien we deze Retroronde als een stage voor L’Eroica Britannia die we het weekend erna rijden.

de marchi 3Wil je dit jaar (weer) proeven van deze aangename sfeer en samen een mooie fietstocht maken rond het centrum van de Ronde van Vlaanderen? Dan zijn we meer dan blij dat we je als Supreme Brooks-dealer mogen meenemen naar dit topevenement! Interesse? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier en wij betalen je inschrijving!

ps: Moet je fiets nog wat gepimpt worden? We hebben nog enkele mooie Brooksspulletjes liggen.

pps: Wil je nog wat bijtrainen? Kom dan op woensdagavond meerijden met onze wekelijkse #GMR.

 

Ik neem graag deel op zondag 14/06/2015 aan de Retroronde

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: