Ortlieb nu ook 100% zichtbaar

ortlieb-high-visibilityVEILIGHEID VOOROP

De High Visibility reeks is een nieuwe lijn van de bekende Ortliebtassen waarbij de veiligheid en vooral de zichtbaarheid op de eerste plaats komen. Er is geen fietstas die zo zichtbaar is als deze Ortlieb High Visibility, de naam zegt het. Uiteraard overdag met zijn fluoriserend gele kleur. Maar wat er met donker is gebeurt is haast vuurwerk. De tas is namelijk verdeeld in allemaal sterk reflecterende puntjes, dicht op elkaar. Deze lichten werkelijk enorm op, al bij een heel klein beetje licht.

 

HIGH VISIBILITY TECHNIEK

Deze tassen zijn gemaakt van PU gecoat Cordura met reflecterend garen. Het is deze garen die zorgt dat de tas één grote reflector in het donker wordt.

 

EUROBIKE GOLD AWARD

Deze tassen van Ortlieb zijn dan ook beloond met de Eurobike Gold Award. Dit gebeurde tijdens de opening van de internationale fietsbeurs Eurobike, die in de herfst van 2013 in het Duitse Friedrichshafen werd gehouden.

“Deze uitstekend gemaakte fietstas overtuigt vooral door het reflecterende draad dat is gebruikt. Dit vergroot de veiligheid van de fietser aanzienlijk. In het donker verandert de tas in één grote reflector. Hierdoor zijn fietsers tijdens de schemering veel makkelijker en sneller te zien. Alles bij elkaar een product dat de nieuwe standaard zet”, aldus de jury.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: