Ook naast de fiets draag je nu een Brooks

brooks-eustonBrooks is een legendarisch en stijlvol merk uit Engeland dat al sinds 1866 zadels maakt en oorspronkelijk is opgericht door John Boultbee die zich specialiseerde in leren producten en artikelen voor paardrijden. Nadat hij een keer een fiets leende, is hij gestart met het ontwikkelen van leren fietszadels waarvoor hij in 1882 het eerste patent aanvroeg. Dit bleek als snel een succes en vele zadels volgden.

Brooks is vandaag de dag een prestigieus en trendy merk dat leren zadels, stuurlinten, handvaten, tassen en nog veel meer leuke accessoires brengt. De collectie is breed en biedt voor iedereen een zadel dat bij goed gebruik een leven lang mee kan gaan. Als je kiest voor een Brooks zadel dan kies je voor kwaliteit en traditioneel vakmanschap.

 

BROOKS TASSEN

Brooks maakt ook tassen en andere accessoires. De tassen worden tegenwoordig vervaardigd in Italië met dezelfde materialen die gebruikt worden voor de zadels. Een Brooks tas is een echt lifestyle product en DE tas om te gebruiken voor je laptop, Ipad en andere spullen die je meeneemt op de fiets.

 

BROOKS EUSTON

De Brooks Euston is één van de twee nieuwigheden in het gamma van de Brooks tassen. Deze handtas is verkrijgbaar in 2 maten (small en medium) en in 4 kleuren.

 

BROOKS HACKNEY

De Brooks Hackney is dan weer een nieuwe rugzak, waarmee Brooks zijn positie wil verstevigen in de modewereld, waar de rugzak bijzonder hip en trendy is.

 

NU KOPEN OP

Fietsboetiek.be

 


 

WIL U LIEVER DE PRODUCTEN EVEN VASTNEMEN EN BESNUFFELEN?

KOM NAAR #GINOBIKES EN #GINOBOUTIQUE.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: