Tom’s Nieuwjaarsbrief

Oostende 1 januari 2019,

2018 was een goed jaar, met heel wat mooie momenten en een sterke groei voor onze winkel(s). Dit laatste gaat vaak gepaard met groeipijnen. Ook wij ervaren deze soms. Daarom loopt niet alles 100% zoals we willen en konden we niet altijd de service bieden die we graag aanbieden. Maar we hebben veel geleerd uit dit jaar en werken aan oplossingen om dit in de toekomst te verbeteren.

Bij deze wil ik ook graag enkele personen bedanken:

Onze klanten,

Bedankt voor het vertrouwen dat jullie weer stelden in onze filosofie, advies, producten en service. Bedankt voor jullie geduld, want door de groei van onze sector en onze winkel ervaren we soms langere wachttijden dan we zouden willen. Bedankt voor jullie enthousiasme waarmee jullie ons komen vertellen over jullie fietservaringen.

Onze leveranciers,

Bedankt voor het vertrouwen dat jullie hebben in ons waardoor we samen als stabiele partners kunnen bouwen aan een betere mobiliteit en een fijner fietslandschap.

Ons #GinoTeam,

Bedankt Steven, Dimitri, Immanuël en Liesbeth voor de jarenlange samenwerking waardoor we samen onze winkel(s) tot dit niveau brachten. Bedankt David, Jonas en David om samen met ons verder te bouwen aan ons groot fietsproject.

Onze (fiets)vrienden,

Bedankt voor de vele km’s, challenges, regenbuien (weinig in 2018) die we samen trotseerden en die me zoveel plezier bezorgden. Bedankt om op me te wachten wanneer de conditie het even liet afweten.

Onze dochters,

Bedankt Flo, Nel en Bas voor de fijne dochters die jullie zijn.

Mijn vrouw,

Bedankt Pat om al 14 jaar samen met mij dit project te leiden en naast ons fietsproject ook nog ons gezin te organiseren.

 

Bedankt allemaal!
Ik zie jullie graag weer in 2019!
Tom

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: