Mud Chick: modieuze sportkledij (Fietsjes & Datjes #5)

mud-chick-oostende-elise-top-camoMUD CHICK: EINDELIJK MODIEUS FIETSEN EN LOPEN

Sinds een jaar verdelen we het mooie kledingmerk van PEdAL ED, maar deze collectie is (bijna) uitsluitend gericht naar de mannen en raar maar waar, vrouwen hebben ook graag mooie kleren. Daarom gingen we dus op zoek naar een merk dat mooie sportkledij maakt voor vrouwen, maar dat net als PEdAL ED perfect toelaat om tijdens of na een fiets- of looptocht een terrasje of dergelijke te doen.

Tijdens deze zoektocht stootten we op Mud Chick. Op donderdag 10 maart 2016 (vanaf 19u30) willen we u tijdens een Private Sales, laten kennis maken met het merk en met Annick.

Ook de mannen mogen meekomen, we zetten de pingpongtafel open en we zorgen voor een leuke avond in onze atelier/mencave.

 

MUD CHICK, WAT?

Mud Chick is een nieuw label en staat voor elegante, vrouwelijke, praktische én kwaliteitsvolle mountainbike-/fietskledij en loopkledij voor dames.

Ze vinden het belangrijk dat hun kleding wordt geproduceerd onder optimale omstandigheden voor het personeel, dat er kwaliteit wordt nagestreefd en dat er milieuvriendelijk wordt gewerkt. Designed in Belgium, productie binnen Europa voor de Europese markt.

 

mud-chick-oostende-nicky-jacket-blue-dames-fietsvest-of-looMUD CHICK, WIE?

Annick Van Campen is een sportieve vrouw van 43 met drie dochters, gelukkig gehuwd. Tijdens haar kinderjaren was ze altijd creatief bezig en gepassioneerd door mode. Studeren aan de Modeacademie van Antwerpen was voor haar ouders geen optie. Vandaar dat ze handels- en financiële wetenschappen is gaan studeren. Na het behalen van haar diploma kwam ze terecht in de bank- en verzekeringswereld, waar ze nog steeds werkzaam is als zelfstandig makelaar binnen haar eigen bedrijf.

Sinds een tweetal jaar doet ze recreatief aan mountainbiking en wat haar onmiddellijk opviel, was het weinig vrouwelijke aanbod qua fietskleding voor dames. Aangezien mode haar altijd is blijven boeien, is het idee ontstaan om ermee aan de slag te gaan: dames fietsen graag, maar willen naast sportief voor de dag komen, ook elegant zijn. Na een zalige inspanning, een terraske doen zonder zich ongemakkelijk te voelen in de weinig elegante outfit.

In samenwerking met Bioracer zijn ze gestart in de zomer van 2014 met de lancering van verschillende leuke modellen, onderling combineerbaar en in verschillende kleuren. Daarnaast als accessoire de onmisbare « Joy », die je kan gebruiken als sjaaltje, buff, in je haren, …

 

De plaatsen zijn die avond beperkt. Indien je er graag bij bent, kan je zich inschrijven via onderstaand formulier.

Graag tot dan!
Tom, Pat, Liesbeth, Steven en Annick

PRAKTISCH:

  • Datum: donderdag 10 maart 2016
  • Start: 20u00, maar iedereen welkom vanaf 19u30
  • Einde: Voorzien rond 22u00 met de mogelijkheid om nog gezellig na te kaarten
  • Plaats: Fietsboetiek, Gino Carts & Bikes

Sorry, maar de inschrijvingen zijn afgelopen. Maar kom gerust kijken, want de collectie ligt gewoon in de winkel.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: