MonkeyLights: Led-animaties in je wiel

MonkeyLights by MonkeyLectric

MonkeyLectric is verantwoordelijk voor een compleet nieuwe definitie van velgverlichting voor fietsen. De door hen ontwikkelde en geproduceerde MonkeyLights zorgen voor een enorme verbetering van de zichtbaarheid van fietsers in het donker en geven de kans aan iedere fietser te laten zien wie je bent – en dat in een San Francisco stijl. De MonkeyLights zijn praktisch, duurzaam en waterdicht en dus in elk weertype te gebruiken.

 

MONKEYLIGHT M210

Show your style! Het M210 MonkeyLight is een krachtig, praktisch fietslicht dat ervoor zorgt dat je bij elke weersgesteldheid goed zichtbaar bent. De M210 zit vast aan je spaken en maakt briljante patronen op je draaiende wiel. Laat je eigen stijl zien met geweldige thema’s, die door onze elektronische kunstenaars zijn ontworpen.

 

MONKEYLIGHT M232

Start a party! Blijf zichtbaar als de zon ondergaat – het M232 Monkey Light maakt je fietstocht ‘s avonds tot een feest. Het MonkeyFX-systeem projecteert duizenden ongelooflijke patronen op je draaiende fietswiel. Met de fantastische digitale lichtkunst van de M232 ben je er zeker van dat je ’s avonds en ’s nachts opvalt.

 

MONKEYLIGHT PRO

De MonkeyLight Pro is het nieuwste product dat op dit moment nog een Kickstarter-project is (bekijk hier het project). Deze zal hele animaties kunnen afspelen in je wielen. Deze animaties zal je op een eenvoudige wijze via je smartphone kunnen programmeren.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: