Micro Steps

Micro Steps in Oostende bij Gino Carts & Bikes

Voor wie op zoek is naar een vervoersmiddel voor de kleine (micro-afstand) hebben we sinds deze zomer de steps van Micro standaard in het gamma opgenomen. Dat de step veel verder gaat (letterlijk en figuurlijk) dan het stukje speelgoed voor de kinderen, hebben ze bij het Zwiterse merk van het begin aangetoond.

Op dit moment wordt de step in de grote steden meer en meer ook door volwassenen gebruikt voor de kleine(re) afstanden te overbruggen.

 

GETEST EN GOEDGEKEURD

Tijdens de afgelopen zomervakantie hebben we de steps geïntroduceerd in ons verhuurpunt. Onze 3 dochters waren direct verkocht en hebben heel wat kilometers afgelegd met een step. Elk had wel zijn eigen voorkeur: Flo verkoos een 2-wieler (Sprite), Nel en Bas verkozen de 3-wieler (Maxi Micro).

In het verleden hadden we al enkele herstellingen moeten uitvoeren aan steps van onze klanten en het viel ons toen al op dat elk onderdeel los verkrijgbaar is en dat een kapotte step eenvoudig kan hersteld worden.

Na deze ervaringen beslisten we om ook in onze fietsenwinkel de steps van Micro standaard op te nemen in het gamma. Leuk is dat de steps perfect matchen met de helmen van Nutcase, die al jaren een vaste waarde zijn in onze boetiek.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: