Met belgerinkel naar de winkel 2015

Logo_Belgerinkel_2015_ROOD_Lowres-01-01Wie zich vaak met de fiets verplaatst weet natuurlijk dat met de fiets winkelen heel wat voordelen heeft:

  • geen files
  • geen enkelrichtingstraten
  • geen probleem om parkeerplaats te vinden

Met de fiets ben je dus gewoon sneller als je (binnen de stad of gemeente) gaat winkelen.

Om nog meer mensen hiervan te overtuigen organiseert Bond Beter Leefmilieu jaarlijks de succesvolle campagne Met Belgerinkel naar de Winkel. In meer dan honderd steden en gemeenten kan je deelnemen, sparen voor leuke prijzen (bekijk prijzenpot) en maak je kans op een even unieke Belgerinkel fiets. Je moet er alleen voor op de fiets springen om boodschappen te doen en zegeltjes sparen. Op deze manier werk je mee aan een leefbare gemeente, je krikt je eigen gezondheid en conditie op en het gemeentebestuur heeft er een reden bij om meer te investeren in duurzame mobiliteit. Win-win-win-win heet zoiets.

Met Belgerinkel naar de Winkel is een organisatie van Bond Beter Leefmilieu, in samenwerking met de Unie van Zelfstandige Ondernemers, de Christelijke Mutualiteit en de Fietsersbond.

PS: Wij delen ook dit jaar weer stickers uit, dus heb je nog geen fiets en wil je toch graag winnen, wij hebben nog enkele mooie fietsen staan 😉

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: