Winther

IEDEREEN KENT WINTHER

Het Deense merk Winther voorstellen is niet echt nodig, want iedereen kent dit merk van op de speelplaatsen. In bijna elke crèche en school zie je wel de rode fietsjes, driewielers in allerlei gekke uitvoeringen. Het is dit zelfde bedrijf dat ook zéér degelijke producten maakt om kinderen en/of goederen te vervoeren.

 

PAT HAAR FAVORIET

Winther is al jaren héél aanwezig in onze fietswinkel en in ons privéleven. Sinds 2010 heeft Pat haar Gazelle Cabby ingeruild voor een Winther Kangaroo. Vanaf het begin was het the perfect match. De uitvoering die ze prefereert is de Kangaroo Luxe met elektrische ondersteuning, maar wel met een Brooks Cambium C17 zadel. Indien je interesse hebt in dergelijk model, kan je uiteraard Pat haar fiets even komen uittesten. Net zoals onze seizoensfietsen uit onze verhuur, wordt ook haar fiets jaarlijks verkocht. Een unieke kans voor de liefhebbers!

 

——- MAAK EEN TESTRIT ——-
 

FIETSKARREN

Winther heeft 2 fietskarren in z’n gamma: eentje voor het vervoer van kinderen, de Dolphin (volgens ons dé beste fietskar voor dagdagelijks stadsverkeer) en de Donkey. De Donkey is een soort van winkelwagentje dat je achter je fiets hangt en zo dus eenvoudig kan meenemen voor je boodschappen.

 

BAKFIETSEN

Het gamma van de bakfietsen bestaat tegenwoordig uit 3 types waarvan meerdere uitvoeringen bestaan. Er bestaan 2 modellen van 3-wiel-bakfietsen: de Kangaroo (bekendste) en de Cargoo. De Cargoo is oorspronkelijk ontworpen voor het vervoeren van goederen, maar door het plaatsen van stoeltjes, kunnen hiermee ook perfect kindjes vervoerd worden.

De Wallaroo is dan de 2-wiel-versie. Dit is eigenlijk een aangepast frame van de Bullitt van Larry vs Harry waar de kuip van de Dolphin is opgeplaatst. Sinds kort kan deze tweewieler ook zonder kuip verkregen worden, waardoor hij de wereld van de cargofietsen binnentreedt.

De afmontage en looks kunnen bij de verschillende modellen zelf worden bepaald (wij adviseren u hier uiteraard bij) alsook de mogelijkheid om elk model met eventuele elektrische ondersteuning te bekomen.

 

Meer info: nieuwsberichtenwww.wintherbikes.com

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: