Wanderer

BEKENDE NAAM?

Wanderer is een klein Duits bedrijf dat bij sommigen bekend in de oren klinkt. Al is dat waarschijnlijk eerder uit de autowereld. Wanderer lag namelijk mee aan de wieg van het huidige Audi.

Wij kozen voor dit kleine Duitse fietsmerk omdat ze een klassieke, robuuste stadsfiets (ook elektrisch) maken, die blijft hangen en vooral lekker rijdt. En dat blijven hangen is letterlijk. We merken dat deze fiets, hoe eenvoudig hij ook is, heel wat aandacht geniet van onze klanten.

wanderer-student

STADSFIETSEN

In deze reeks bieden we 2 fietsen aan die perfect passen binnen onze filosofie (duurzaamheid, onderhoudsarm en veel fietsplezier). De Student en de W200, beide hebben dezelfde technische ingrediënten (Shimano Nexus 8, Naafdynamo, Magura HS11). Waarbij de Student iets klassieker wordt afgemonteerd met oa. Brooks zadel en bruin lederen handvaten, wordt de W200 afgewerkt met een bagagedrager. Deze kunnen we natuurlijk ook op de Student installeren.

wanderer-e500

ELEKTRISCHE FIETSEN

Wanderer heeft 3 fietsen in deze categorie, maar wij selecteerden er 2 voor u: de E 500 en de E 700. Beide zijn uitgerust met een middenmotor: de E 500 met het Shimano Steps systeem en de E 700 met de Bosch Performance Line. Welke uiteindelijk je kiest, ligt volledig aan je eigen persoonlijke voorkeur (misschien is zelfs de kleur die de keuze bepaalt). Leuk extraatje bij de E 500 is dat je deze fiets volledig automatisch kan laten schakelen. Dit is vooral gunstig voor je batterijverbruik.

 

VOOR WIE IS WANDERER?

Voor iedereen die een degelijke nonsense fiets wil die er ook nog goed uitziet.

Meer info: nieuwsberichtenwww.wanderer.eu

%d bloggers liken dit: