Retrovelo

DUITSE TECHNIEK

Retrovelo is een klein Duits bedrijf dat zeer mooie, maar vooral technisch heel knappe fietsen bouwt. Wij kozen resoluut voor hen omdat we bij geen enkel ander merk deze combinatie terugvinden. Vaak gaat men bij het bouwen van een fiets veel aandacht besteden aan het uiterlijk, maar blijft de iets actievere fietser technisch een beetje op zijn honger zitten qua versnellingen, remmen en dus fietskwaliteiten. Bij deze fietsen is het net omgekeerd ze bouwen een heel technische fiets (bijna) volledig zoals de eigenaar wil: Shimano nexus, alfine en zelfs Rohloff zijn mogelijke vernellingssystemen.

 

RetroVelo -26-Anna-OostendeFULL CUSTOM DESIGN

Naast de vele keuzes in de techniek is de afwerking bij Retrovelo eindeloos. Kleuren, banden, zadel, spatborden, velgen, bagagedragers ed zijn allemaal volledig zelf te kiezen. Dit alles resulteert in een superlichte, betrouwbare, mooie fiets die waanzinnig comfortabel fietst.

 

VOOR WIE IS RETROVELO?

Voor iedereen die niet alleen qua looks, maar ook technisch een fiets wil die dik in orde is. Dus vanaf nu kan je ook je woon-werkverkeer doen met een fiets die er helemaal uitziet zoals in je dromen.

Meer info: nieuwsberichtenwww.retrovelo.de

%d bloggers liken dit: