Pedaled

DRESS TO LIVE AND RIDE

De hashtag #DressLiveRide omschrijft voor ons perfect waarvoor PEdAL ED staat. Fietskledij die je ook wil dragen als je niet met de fiets weggaat of die je ook kan dragen (zonder er gek uit te zien) op een stadsfiets of bv. een Brompton. De Saddle Packable Jacket en de Adventure Jacket zijn hier mooie voorbeelden van. De eerste draag je (ik (Tom) alvast) evengoed op een receptie met bv. de Tagi Merino (trui uit 100% merino wol) eronder. De Adventure Jacket is lekker warm, waterdicht en perfect om te fietsen in het dagdagelijkse stadsverkeer, maar ook uiterst geschikt om naar een voetbalmatch te gaan.

We volgden het merk zelf al enige tijd. Moesten we ooit kledij aanbieden in onze winkel, dan zou het zeker PEdAL ED zijn. Tijdens onze deelname aan L’eroica (oktober 2014) kregen we via Brooks een overzicht van het nieuwe gamma. We waren onmiddellijk verkocht. Onder de Italiaanse zon met een lekkere Chianti werden de eerste contacten gelegd. Na een bezoek van PEdAL ED aan onze winkel, waren we het erover eens dat we zouden samenwerken. De eerste collectie werd uitgekozen en sinds eind november 2014 hangt die in onze fietsboetiek.

 

MADE IN JAPAN / MADE IN ITALY

In 2007, startte Hideto Suzuki met het ontwerpen van kledij die zijn (fiets)lifestyle kon aanvullen. Sindsdien heeft hij al meerdere prijzen gewonnen op verschillende (fiets)beurzen. Momenteel wordt een deel van de collectie in Italië geproduceerd.

 

 
Meer info: nieuwsberichtenwww.pedaled.com
 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: