Nihola

NIHOLA FAMIL(Y)IE

Buiten dat de Family bij Nihola de naam is van hun basismodel, hebben ze inderdaad een hele familie aan bakfietsen. Elke fiets is gemaakt volgens hetzelfde principe: het frame en bak vormen één geheel en de wielen sturen ten opzichte van de bak. Hiermee combineert Nihola de voordelen van een driewieler (stabiliteit) met het fietscomfort (snelheid en wendbaarheid) van een tweewieler.

De fietsen rijden zeer licht en hebben een unieke wegligging, dit maakt dat deze fietsen ook uiterst geschikt zijn voor mensen met evenwichtsstoornissen.

De Family is het basismodel en biedt plaats aan 2 kinderen. Standaard worden een bankje, riempjes en huif meegeleverd met de fiets.

Sinds 2014 is er ook een Big Family of de 4.0 beschikbaar. Dit is een Family maar met een ruimere bak, met zowel vooraan als achteraan in de bak een bankje voor 2 kinderen.

De verschillende modellen kunnen ook uitgerust worden met elektrische ondersteuning. Wij hebben het volledige gamma van Nihola staan, dus kom gerust een testrit maken. U zal versteld staan, dat beloven we u.

 

——- MAAK EEN TESTRIT ——-
 

NIHOLA LOW

Deze bakfiets is een zéér mooie oplossing voor mensen met een evenwichtsstoornis. De fiets is ook voorzien van een (kleinere versie) bak, waardoor er makkelijk boodschappen kunnen geladen worden. De opstap bij dit model is uiterst laag, zodat opstappen geen probleem meer mag geven.

NIHOLA DOG

Ook voor het vervoeren van uw geliefde huisdier heeft Nihola een oplossing. De Dog is standaard uitgerust met een deurtje zodat de hond op een eenvoudige manier kan in- en uitstappen.

Meer info: nieuwsberichtenwww.nihola.com

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: