Larry vs Harry (Bullitt)

HET FENOMEEN BULLITT

De Bullitt is dé snelste, lichtste en vooral leukste cargofiets ter wereld. Door de veelzijdigheid waarmee de fiets kan afgewerkt worden (aluboxen, muziekinstallaties, kinderzitjes,…) spreken we hier niet meer over een bakfiets, maar over een waanzinnige coole cargobike.

 

OORSPRONG

De Bullitt werd ontworpen en nog steeds gemaakt in Kopenhagen door de twee gekke Denen Lars en Hans. Zij zijn keihard bezig met hun fiets en niets anders. Hierdoor is de Bullitt dan ook zo’n goede fiets.

 

Kom gerust af voor een testrit: Rosita heeft er steeds zin in!

 

TESTRIT = GEVAARLIJK

Opgepast voor de testrit! Als je eenmaal geproefd hebt van de Bullitt, is er geen weg terug. Wijzelf rijden al vele jaren met allerlei bakfietsen, maar ons Rosita is veruit de beste waar we al mee gereden hebben.

 

——- MAAK EEN TESTRIT ——-
 

DE BULLITT-COMMUNITY

De Bullitt leeft enorm op de social media. Overal op facebook, twitter en instagram verschijnen foto’s van mensen die gekke, leuke dingen met hun Bullitt doen. Leuk is dat heel wat Bullitt rijders nogal gelijkgestemd zijn, waardoor we echt kunnen spreken over een Bullitt-community zoals bv de Mods.

 

DE REDDER VAN DE STEDEN

Naast de vele toepassingsmogelijkheden voor gezinnen, biedt de Bullitt heel wat mogelijkheden voor bedrijven binnen een stad. Zo hebben we in België al enkele fietsenmakers, een electricien, een loodgieter en enkele koerierdiensten die zich binnen hun steden verplaatsen met hun aangepaste Bullitt.

Meer info: nieuwsberichtenwww.larryvsharry.com

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: