Idworx

IDWORX, BECAUSE IT WORKS!

Idworx bouwt sinds 1999 bijzondere fietsen naar eigen fundamentele richtlijnen. Oprichter Gerrit Gaastra heeft het ontwikkelen en bouwen van hoogwaardige fietsen bijna tot een exacte wetenschap verheven. Volgens de Idworx-Gaastra-filosofie is een fiets pas “perfect”, als deze voldoet aan de hoge en uitgebreide eisen van ervaren fietsers en nieuwe maatstaven zet voor de meest optimale combinatie tussen functionaliteit, gebruiksgemak, duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en fietsplezier.

De laatste 10% op weg naar de totale perfectie, die Idworx nastreeft, vergen verhoudingsgewijs een gigantische inzet aan tijd, kennis en liefde voor detail. De uitkomsten daarvan zijn de speciale kenmerken die de ervaren fietser zo weet te waarderen. Naast een goede basis zit het verschil met name in de vele slimme details.

Idworx past alleen bewezen technologieën toe die echte, aantoonbare verbeteringen opleveren. Idworx wil de fiets niet opnieuw uitvinden, maar aan de hand van groeiende expertise en door toepassing van werkelijk functionele technologieën, optimaliseren.

 

——- MAAK EEN TESTRIT ——-
 

Idworx fietsen moeten – in deze volgorde van prioriteit en niet andersom:

  1. extreem duurzaam en betrouwbaar zijn
  2. bij zo min mogelijk onderhoud lang en optimaal functioneren
  3. binnen een zo breed mogelijk toepassingsgebied maximaal rijplezier bieden
  4. binnen het kader van bovenstaande voorwaarden zo licht mogelijk zijn.

Pas dan heeft u een fiets waarmee u altijd volop kunt genieten op elke weg of op elk soort terrein. Aldus Gerrit Gaastra.

Idworx levert geen custom-built fietsen, maar monteert de fietsen uitsluitend af met de beste onderdelen die er verkrijgbaar zijn. Als een standaard onderdeel niet aan de eisen van Idworx voldoet, dan laten ze dit onderdeel desnoods volgens de hoge Idworx-eisen nieuw ontwikkelen en exclusief voor Idworx fabriceren. De keuze voor het beste van het beste is door Gerrit Gaastra al voor u gemaakt. Zo maakt Idworx gebruik van Rohloff versnellingsnaven, Magura Firmtech hydraulische velgremmen, SON naafdynamo’s, speciale Rigida Darim velgen, Tubus dragers en nog veel meer. Uw eigen Idworx is op het gebied van sturen, handvaten, zadels, banden en pedalen in overleg met ons te personaliseren.

Meer info: nieuwsberichtenwww.idworx-bikes.de

  One Reply to “Idworx”

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: