Hase

SPECIALE FIETSEN

De Hase fabriek bouwt al sinds 1994 uitsluitend gespecialiseerde fietsen. Fietsen en driewielers die een uniek rijplezier en gevoel van vrijheid bieden zonder in te boeten qua functionaliteit. Exact wat je zou verwachten van een bedrijf waar alle medewerkers, van ontwerper tot verpakker, echte fietsliefhebbers zijn die van hun passie hun beroep hebben gemaakt.

 

SIMPELE VERGELIJKING

Bij Hase werkt men volgens een eenvoudige vergelijking: passie voor fietsen + creativiteit = een dynamische gespecialiseerde fiets voor elke denkbare gelegenheid. Adrenaline? Inbegrepen in de prijs. De ervaring met het bouwen van gespecialiseerde fietsen heeft Hase gemaakt tot het bloeiende bedrijf dat het vandaag is, tot grote vreugde van honderden klanten die deze nieuwe unieke manier van fietsen hebben ontdekt.

 

OP 2 WIELEN DOOR DE BOCHT

Aan het einde van de werkdag, verkiezen de meeste werknemers de ligfiets boven de zetel, het doorbrengen van een vrije dag met het naar beneden scheuren van hellingen of schreeuwend op 2 van de 3 wielen door de bochten rijden met een Kettwiesel, is precies wat je kan verwachten van fietsverslaafden.

 

 
Meer info: nieuwsberichtenwww.hasebikes.com
 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: