Goldline

Exclusieve luxefietsen

De volledige en toonaangevende collectie van GoldLine bestaat uit exclusieve en luxe fietsen gebouwd met enkel hoogwaardige componenten. Ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitsnormen en speciaal gemaakt voor het veeleisende topsegment. De GoldLine collectie bestaat uit elektrische fietsen, stadsfietsen, trekkingfietsen en racefietsen. Alle fietsen kenmerken zich door hun lichte gewicht en sportieve uiterlijk.

De GoldLine fietsen zijn geheel nieuw ontwikkeld en zijn niet beperkt door industriële standaarden. In samenwerking met toppartners zoals Curana, Magura en Continental zijn veel onderdelen zelf samengesteld en dus uniek. Hierdoor kennen de GoldLine fietsen geen compromissen.

De designs van de fietsen zijn ontworpen door kunstenaar en ontwerper Henk Hofstra in samenwerking met de designafdeling van Koninklijke Gazelle. Hofstra, al ruim 20 jaar ervaring met de styling van fietsen, werd tijdens een fietstocht door Toscane geïnspireerd. Hij fietste op een goede fiets maar wist dat het veel beter kon. Een fiets zonder compromissen, met de beste frames, de beste techniek en prachtig afgewerkt. Terug in Nederland vond Hofstra in Gazelle de perfecte partner en GoldLine zag het daglicht.

 
Meer info: nieuwsberichtenwww.gazelle.nl/gazelle-ultimate
 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: