Giro

FIETSKLEDIJ VS FIETSKLEDIJ

Toen Giro ons in 2014 contacteerde om hun kledij en schoenen te verdelen, waren we van mening dat we onze visie niet moesten wijzigen: geen kledij bij Gino Carts & Bikes.

Bij het zien van de eerste samples kregen echter wel twijfels of we ons idee niet moesten aanpassen. De definitieve beslissing kwam tijdens onze fietsvakantie. Tom had enkele stuks (t-shirts, trui en schoenen) voor zichzelf besteld om deze te testen. Deze test was heel positief: eindelijk fietskledij waarmee je naast je fiets geen gek figuur slaat!

 

OOK DAMES KUNNEN MOOI EN TECHNISCH FIETSEN

Giro heeft een heel mooi gamma van vrouwenkledij. Eindelijk kunnen vrouwen ook technische kledij dragen die speciaal voor hen ontworpen is en hoeven ze zich niet tevreden te stellen met een klein mannenmodel. Bij de keuze van de collectie hebben we ons dan ook voornamelijk op de vrouwen geconcentreerd. Uiteraard komen ook de mannen aan de bak, maar voor hen hebben we ook de collectie van PEdAL ED.

 

FIETSSCHOENEN VOOR NAAST DE FIETS

Ook de schoenen van Giro zijn super strak. Afgewerkt met oa. Vibram-zolen, bieden deze schoenen niet enkel een goede fietsschoen, maar ook naast de fiets kan je goed stappen en zie je er gewoon heel goed uit. Wijzelf hebben al ervaring met de Republic (klassieke stadschoen) en de Alpina Enduro (waterdichte, warme winterbottinnen): beide kunnen Tom zeer bekoren. Voor dit jaar staat de Empire VR90 op z’n lijstje.

Meer info: nieuwsberichtenwww.giro.com

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: