Brompton

WIJ ZIJN BROMPTON, WIJ ZIJN ANDERS

Bij Brompton zijn ze van mening dat ontwerpen en innovaties duurzaam moeten zijn, net als hun fietsen. Ze geloven in het maken van praktische, betrouwbare voertuigen, ontworpen en geproduceerd met het echte leven, niet de showroom, in gedachten. Zij zijn niet van plan om fietsen te ontwerpen die aan veroudering onderhevig zijn; hun innovaties zijn ontworpen om ook beschikbaar te zijn voor honderdduizenden oudere Bromptons die nog steeds dagelijks gebruikt worden. Ze geloven dat het belangrijker is de dingen goed te doen, in plaats van ze snel of als eerste te willen doen. Bij Brompton bouwen ze fietsen voor niemand anders, en niemand bouwt fietsen voor hen… hun reputatie hangt ervan af.

 

Wij verkiezen de Brompton, omdat deze geen vouwfiets, maar een fiets die je kan vouwen, is. De hoge duurzaamheid zorgt voor jarenlang fietsplezier!

 

DE FABRIEK

De fabriek is de kern van wat ze doen, en wie ze zijn. Iedere Brompton wordt in West-Londen, vanuit het niets opgebouwd. En voor elke fiets die weten ze wiens werk heeft bijgedragen aan iedere stap in het productieproces. In het kader van de hedendaagse fietsenindustrie, is hun aanpak buitengewoon zeldzaam, maar het is de enige manier om de noodzakelijke kwaliteit te garanderen. Er is geen snelle route naar uitmuntendheid en iedereen die er werkt is buitengewoon toegewijd.

 

——- MAAK EEN TESTRIT ——-
 

DE FIETSEN

De Brompton gooit het vervoershandboek over boord en zorgt ervoor dat u uw reizen weer in eigen handen heeft. Of u nu openbaar of privé-vervoer gebruikt, of geen van beiden, met een Brompton kunt u altijd van route veranderen, variëren en uw reizen naar wens aanpassen. Het verlost u van de beperkingen die door het moderne leven worden opgelegd. De Brompton is een individueel vervoer, een manier van reizen die u meeneemt in de trein, het vliegtuig en in de auto, maar waar u ook mee op fietsvakantie kan. Op uw bestemming past hij in een kast, onder een bureau of in een garderobe, beschermd tegen diefstal en regen en wind, en klaar voor uw volgende reis.

 

Brompton’s assortiment van bagage en accessoires is ontworpen als aanvulling op de fietsen. De voorbagage wordt gedragen op een frame waardoor de invloed op het stuurgedrag minimaal is.

 

HET ONTWERP

Alle Brompton-frames hebben dezelfde framegeometrie: het resultaat van 35 jaar voortdurende innovatie en verbetering, die terugvoert naar de protoypes die ontworpen zijn door Andrew Ritchie in zijn slaapkamer in 1975. Zowel nu als toen, is het doel een perfecte combinatie van rijcomfort en compacte draagbaarheid te creëren, waarbij de één niet mag onderdoen voor de ander.

Elke Brompton wordt in 10 tot 20 seconden opgevouwen tot een klein pakketje. De onderdelen zijn ontworpen met het oog op het unieke vouwmechanisme, en daarmee verlichting, kabels etc. uit de weg te ruimen. Eenmaal opgevouwen komen de ketting en tandwielen niet in aanraking met kleding en bagage. Het rijcomfort van de Brompton is even opmerkelijk als het vouwmechanisme. De uitstekende stevigheid van het frame en uitgekiende techniek zorgen ervoor dat de inspanning van de fietser efficiënt worden omgezet in een responsieve, snelle rit, terwijl de brede wielbasis stabiliteit bij snelheid levert. Maar om een ware individuele vervoersoplossing te zijn, moet het naar uw wensen gebouwd zijn. B-spokeTM is onze manier om u precies de Brompton van uw keuze te laten samenstellen. De opties zijn talrijk.

 

CONFIGUREER UW EIGEN BROMPTON

Met de bike builder, kan u uw eigen droom-Brompton samenstellen. Na de configuratie komt u met de bekomen code naar ons, om de fiets te bespreken en uiteindelijk te finaliseren (wij kunnen nog wat extra’s die niet mogelijk zijn via de configurator.

 

Meer info: nieuwsberichtenwww.brompton.com

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: