Achielle

ECHT EEN FIETS VAN BIJ ONS!

Wij gaan liever tegen de stroom in, kiezen niet voor de eenvoudigste oplossing en blijven onze eigen frames, stuk voor stuk, zelf bouwen. Dit doen we op basis van jarenlange ervaring en vakmanschap, traditioneel handwerk in combinatie met een continue investering in een modern machinepark. Op deze manier kunnen we in het hart van iedere Achielle, zijn frame, een beetje van onze eigen ziel stoppen. Voor de verdere opbouw rond dit hart zoeken we naar de beste Europese onderdelen. Een Achielle is dus niet enkel “Made in Europe”, maar “Made, built and assembled in Europe”. Daarom dus dat een Achielle echt een fiets van bij ons is!

 

De familie Oosterlinck zijn leuke hardwerkende mensen die leven voor hun product, het resultaat zijn fietsen met een ziel, die wij verder kunnen afwerken volgens de wensen van de klant.

 

DESIGN-IT-YOURSELF!

Iedere Achielle wordt op bestelling gemaakt, dit wil zeggen dat we niet zomaar een (lifestyle) fiets bouwen, maar Uw fiets bouwen. Dit is dan ook geen standaard fiets die u uit een beperkte lijst moet halen. Wij willen dat u zelf kan kiezen hoe uw fiets er moet gaan uitzien. Je kan dus zelf je fiets gaan designen. Je kiest het model en van daaruit kies je tussen de vele opties, de uitvoering, de kleur,… De afwerking met de producten van Brooks zorgen voor de final touch.

 

DE NAAM

De naam Achielle is een eerbetoon aan Achiel Oosterlinck die in 1946 een fietswinkeltje startte en later de firma Dija-Oostcolor stichtte, die nu de Achielles bouwt.

 

CONFIGUREER UW EIGEN ACHIELLE

Met de fietsconfigurator, kan u uw eigen droom-Achielle samenstellen. Na de configuratie komt u met de bekomen code naar ons, om de fiets te bespreken en uiteindelijk te finaliseren (wij kunnen nog wat extra’s die niet mogelijk zijn via de configurator.

 

 
Meer info: nieuwsberichtenwww.achielle.be
 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: