Kokua kinderfiets (natuurlijk) ook voor meisjes

We kiezen al enkele jaren resoluut voor de kokua kinderfiets, omwille van hun lage gewicht (gemiddeld een derde lichter dan andere merken) en ontelbare fietskwaliteiten. Bijkomend voordeel is dat Kokua van zo’n kwaliteit is dat deze ruimschoots de gebruiksduur van 1 kind overleeft en dus makkelijk een tweede, derde en zelfs vierde leven kan krijgen bij een nieuwe eigenaar.

 

kokua pinkKOKUA KINDERFIETS(NIET) VOOR MEISJES

Door z’n unisex-frame vinden velen het een eerder jongensachtige fiets. Daarom maakte Kokua vorig jaar een Limited Edition van hun 16″ versie. Nel rijdt nu bijna een jaar met deze fiets. Bas (onze jongste dochter) is nu vooral heel blij dat deze vanaf nu permanent is opgenomen in de collectie, want ze wil er ook zo één. Dus wil je ook zo’n mooie roze fiets voor je dochter (of zoon, Ik rijd zelf ook met een roze Bullitt), vanaf nu zijn ze gewoon verkrijgbaar.

De fiets moet zelfs niet roze zijn om meisjesachtig te zijn, door het plaatsen van een bagagedrager en een mooie fietstas, hier en daar een mooi bloempje op het stuur en een bijpassende fietsbel (bv. Nutcase), kan je de fiets pimpen zoveel je wil.

 

kokua mtbKOKUA KINDERFIETS CROSS

Onlangs deden we kleine aanpassing in de andere richting ook. Door de banden op een Kokua 20″ te wijzigen, wordt het een heel stoere (jongens)fiets. Wij hebben hem KokuaCross gedoopt.

 

Binnenkort komen er nog wat nieuwigheden aan in het gamma van deze kinderfietsen, dus hou zeker onze website, facebook in de gaten.

Bedankt @Bruno van CycloXpress voor de header-foto.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: