Koffer voor Brompton

Sommigen noemen de Brompton een vouwfiets, wij leggen de nuance een beetje anders en vinden dat de Brompton een leuke, strakrijdende fiets is, die je kan vouwen. Als je zo’n goede fiets hebt, wil je die natuurlijk overal mee naar toe nemen om zo je transport te vereenvoudigen of parkeerproblemen op te lossen, zeker als hij zo compact is dat je hem (bijna) overal eenvoudig kan meenemen.

Op de trein neem je de fiets gewoon mee en berg je hem op tussen 2 zetels. In de auto steek je hem simpel in de koffer, maar wat met het vliegtuig?

Als we met het vliegtuig reizen hebben we geen controle over hoe onze bagage behandeld wordt, daarom waren we op zoek naar een robuuste oplossing die tegen een stootje kan en zo onze geliefde vouwfiets op een veilige manier op de plaats van bestemming brengt.

 

bw caseB&W FOLDON CASE

We hebben sinds enige dagen een koffer in ons gamma, de Foldon Case van B&W, waar de Brompton (elk model) perfect in past.

Aan de binnenkant van de koffer zitten schuimstoffen inserts, dus een (andere) vouwfiets met een afmeting tot 28cm breed past er ook in. De koffer kan door middel van 2 sloten worden vergrendeld en een uitschuifbaar handvat maakt vervoer op de trolleywieltjes eenvoudig. Voor extra veiligheid zitten er ook nog 2 banden met klittenband op de koffer.

Deze koffer is ook perfect om boven op een Land Rover Defender te binden en aan je safari te beginnen. 😉

 

HUURFORMULE

We bieden voor deze koffer een huurformule uitgewerkt:

  • 1 week (7 dagen): € 35,00 (minimum termijn)
  • per bijkomende dag € 5,00
  • waarborg: € 200,00

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: