Keep your ass dry with the Ass Saver

Ass SaverHoe simpel en doeltreffend kan een product zijn? Ass Saver bewijst het met een mini-spatbordje.

HOE WERKT HET?

Voor montage buig je het kunststof in het midden iets dubbel waardoor het spatbordje zijn stijfheid in de lengte krijgt. Bij een zadel haak je de haakjes in het ontwerp rond de zadelbrug. Hierdoor blijft het behoorlijk goed op zijn plaats zitten. Het monteren gaat in een handomdraai zonder gereedschap.

 

PRAKTIJK

Met een lengte van zo’n 14 centimeter, gemeten vanaf eind zadel tot einde van de beschermer, is het niet erg ‘aanwezig’ op je fiets. Prettig is dat het spatbord onder het zadel een stuk doorloopt. Heb je, zoals op de testfiets een zadel met een opening in het midden, dan spat de nattigheid niet op tegen je lichaam. Met de beperkte lengte houdt het spatbord niet al het opspattende vuil tegen. De product naam is goed gekozen: vooral je achterste wordt beschermt.

 

CONCLUSIE

Ook al regent het niet, met een natte weg heb je al snel een nat achterste. De Ass Saver helpt dan zeker om de billen droog te houden. Langere spatborden geven meer bescherming, maar dit ziet er dan wel weer minder ‘snel’ uit… Dus zoek je een fancy spatbordje dat minimaal beschermt, dan is dit het product!

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: