Gocartverhuur

GinoCarts

#GINOCARTS

Gocartverhuur


KEMMELBERGSTRAAT 40, 8400 OOSTENDE
+32 (0)59 50 06 23 – GOCARTS@GINOCARTS.BE

openingsuren tijdens de zomer: Alle dagen open, steeds van 10u00 tot 18u00 (buiten de schoolvakanties: maandag gesloten).

openingsuren buiten de zomer: Zaterdag en zondag open, steeds van 10u00 tot 17u00 (groepen op reservatie).


 

“Gino” al meer dan 50 jaar een begrip

Sinds meer dan 50 jaar is de naam “Gino” onherroepelijk verbonden aan gocarts, billekarren of cuistaxes in Oostende. Naast de traditionele gocarts voor één of meerdere personen, verhuren we ook fietsen (elektrische en/of gewone), bakfietsen en tandems.

De openingsuren zijn variabel, dit wil zeggen dat ze meegaan met de seizoenen.

 

SEIZOENSFIETSEN

Ons volledig gamma van verhuurfietsen wordt elk jaar vernieuwd. Dit jaar kozen we voor fietsen van VSF Fahrradmanufaktur. Deze lichtrijdende fiets van duitse makelij is voorzien van al de technische elementen (Shimano Nexus 8 naafversnelling, Schwalbe balloonbanden, naafdynamo) die bijdragen tot een comfortable fietstocht.

De elektrische fietsen zijn net als vorig jaar van Kalkhoff. De autonomie en kracht van deze fiets is zo groot dat u niet moet twijfelen of u wel terug geraakt.

Elke fiets is uitgerust met een extra kettingslot zodat de fietsen altijd aan een vast object kunnen worden vastgemaakt.

 

GROEPSACTIVITEITEN / EVENEMENTEN

Naast onze gewone verhuuractiviteiten, staan wij steeds paraat om van uw evenement, feest of dergelijke een spetterende dag te maken.

 

GINO TROPHY / FOTOZOEKTOCHT

Wij stelden zelf een fotozoektocht samen. Deze maakt uw gocartritje tijdens uw teambuilding, sportdag of familieweekend net iets leuker. De tocht bestrijkt groot Oostende. U zal dus een groot deel van de “Stad aan Zee” te zien krijgen.

 


GELEIDE GOCARTRITTEN

LITTORALIS

Littoralis brengt thematische wandelingen, fietstochten en lezingen langs 67 km Belgische kust. De rijke geschiedenis en cultuur van de verschillende kustgemeenten staan hierin centraal. We vertellen verhalen over vissers en kapers, over havensteden en polderdorpen, over paters en geuzen, over bezetters en bevrijders en over de eeuwenoude krachtmeting met de zee.

 

OP DE DIJK VAN OOSTENDE – MET GOCARTS

De Oostendse dijk herbergt een schat aan verhalen: de ondergrondse gangen die de scheve levenswandel van Leopold II verborgen, het leven in de sjieke villa’s uit de belle époque, de ruzies tussen het stadsbestuur en Leon Stijnen, de architect van het kursaal, de bouw van de nieuwe Atlantikwall,…

We stappen met z’n allen op de ‘billenkar’ en rijden van de ‘Drie Gapers’ tot het Zeeheldenplein. Onderweg stoppen we even voor een drankje en echte, dagverse Oostendse gérnoazen.

 

CULINAIRE FIETSTOCHT

DITJES EN DATJES OP DE FIETS

We snuiven de sfeer op van het Oostende van weleer. We fietsen langs het recent heraangelegde Maria-Hendrikapark, de Venetiaanse gaanderijen, de Wellington renbaan en de koninklijke paardenstallen. Onderweg ontdekken we een paar mooie Belle Epoquehuizen.

 

AMUSE GUEULE OP DE FIETS

Het beproefde recept blijft, alleen wandelen we niet, maar fietsen we van het ene restaurant naar het andere. Zo trappen we ons een weg van aperitief tot dessert. Tussen de vier gangen door ontdekken we dat Groot-Oostende echte pareltjes bevat.

 

A’PETIT OP DE FIETS

Vergelijkbaar met Amuse Gueule op de fiets alleen korten we de tocht een uurtje in!

 

GESCHENKBON ONTVANGEN?

Via tal van cadeau-, wonderboxen en supertubes kan u opteren voor een fietstocht in en om Oostende.

 

 

BEZOEK ZEKER OOK ONZE ANDERE WINKELS:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: