GinoBoutique

#GINOBOUTIQUE

Lifestyle (fiets)winkel


JAMES ENSORGAANDERIJ 20-22, 8400 OOSTENDE


 

OPGEPAST #GinoBoutique 1.0 (James Ensorgalerij) is definitief gesloten, maar binnenkort komt er een #GinoBoutique 2.0 als uitbreiding van #GinoBikes. Dus vanaf nu kan je terecht in de Frère Orbanstraat 46.

VOOR EEN UNIEKE (FIETS)BELEVING

Onze lifestyle (fiets)winkel is uniek in zijn soort en toont dat de wereld van de fiets vandaag véél meer omvat dan een fiets met fietstas en een saai regenpak. De fiets is al vele jaren een rode draad door ons leven, waardoor dat heel veel van onze persoonlijke producten fiets-gerelateerde producten zijn (zonder dat je dit op het eerste zicht kan zien).

In deze nieuwe hotspot vindt u heel wat producten die u in het dagdagelijkse leven vaak zal/kan gebruiken, maar doordat ze vaak afkomstig zijn uit de fietsindustrie (vaak ontworpen en vervaardigd door fietsers), is de duurzaamheid en kwaliteit vaak een heel stuk hoger dan het gemiddelde.

Naast de knipoog naar de fiets, hebben we veel oog voor het #ShopLocal-principe. Dwz dat we voor onze modemerken voornamelijk bij Belgische merken gaan kijken die lokaal ontwerpen en produceren. We dragen dan ook met veel fierheid het #IkKoopBelgisch-label.

Uiteraard zijn de meeste van onze producten ook nuttig voor niet-fietsers.

EEN GREEP UIT HET AANBOD

  • Cumulus Rolling – australische wijn – shiraz, cabarnet, saint-emillion, chardonnay
  • Cyclist – belgisch bier – blond
  • Orvelo – belgisch bier – wit, bruin, tripel

BEZOEK ZEKER OOK ONZE ANDERE WINKELS:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: