Getest en goedgekeurd: Quad Lock

quad lock 1Na heel wat testen te hebben gedaan met verschillende producten om een smartphone (in mijn geval een iPhone) te kunnen meenemen op de fiets en ondertussen te kunnen gebruiken als gps of fietscomputer, ben ik een jaar geleden op de Quad Lock gebotst.
SYSTEEM

Het systeem bestaat uit een gewoon (maar wel zéér aangenaam) hoesje dat je over je smartphone trekt. Achteraan het hoesje bevindt zich een connectiepunt. Op je fiets (stuur of andere buis) plaats je de mount. Op het moment dat je gaat fietsen, plaats je je telefoon met een kwartslag op de mount en je kan vertrekken.

Zoals gezegd, heb ik zelf ervaren dat dit systeem muurvast zit en perfect werkt. Nooit hoef je schrik te hebben dat je smartphone van je fiets valt en in geval van regen trek je de meegeleverde hoes over je telefoon en alles blijft 100% droog. Dit laatste konden we tijdens onze fietsvakantie van vorig jaar uitgebreid testen vermits we meerdere dagen in de gietende regen fietsten.

 

quad lock 2COMPLEET GAMMA

Quad Lock heeft ondertussen z’n gamma enorm uitgebreid en is volgens ons niet alleen hét beste systeem, maar waarschijnlijk ook het meest complete systeem om een smartphone mee te nemen op je fiets, in de auto, tijdens het lopen of om hem gewoon ergens aan te bevestigen.

Naast de bike kits voor iPhone en Samsung bestaat er ook een universele adapater die je gewoon achteraan op elk type van device kleeft en zo dit device kan bevestigen op een Quad Lock mount. Ook met dit product uit het Quad Lock gamma hebben al enkele van onze klanten positieve ervaringen.

Wij hebben het volledige gamma in onze winkel, dus aarzel niet en kom het bekijken.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: