Geschke Beardbalm

Geschke BeardBalm 1BAARDBALSEM EN FIETSEN?

Zoals de meeste wel al weten ben ik (Tom) nogal een baardman en rij ik nogal graag met de fiets. Dus als er dan een mailtje binnenkomt over een baardbalsem genaamd “Geschke”, denk ik direct: natuurlijk! Na een eerste leuk contact kwam Charlotte even tot bij ons en liet me al even proeven van het product.

 

  • Eerste indruk (van het product): voelt heel aangenaam en ruikt fris
  • Eerste indruk (van Charlotte): toffe jonge onderneemster die straf met de fiets kan rijden

 

Nu een week later heb ik de balsem elke dag gebruikt en het voelt heel aangenaam. Ik heb veel minder last van een droge huid onder baard en snor (baardmensen weten waarover ik spreek). Ondertussen ook al weer heel wat kilometers gefietst met een gebalsemde baard (+/- 300) en de baard blijft aangenaam aanvoelen, droogt minder uit en vooral de huid onder de baard is in beter conditie.

 

 

100% NATUURLIJK PRODUCT

Na heel wat geëxperimenteer op haar man, had Charlotte (apothekeres) het recept gevonden. De Geschke Beardbalm bestaat voor 100% uit natuurlijke producten:

  • bijenwas
  • kokosboter
  • amandelolie
  • geheim ingrediënt om nog beter te kunnen fietsen 😉

De balsem droogt niet op in de verpakking, maar zal ook niet olieachtig worden door de warmte. Door de 100% natuurlijke producten hoef je je ook geen zorgen te maken over allergische reacties.

 

GOEDGEKEURD DOOR SIMON GESCHKE

Enige tijd nadat Charlotte Simon Geschke (Team Sunweb) een staal had bezorgd, werd ze door deze laatste benaderd om het product verder op de markt te zetten. Simon was zo enthousiast over het gebruik en resultaat, dat hij besloot om mee te investeren in het product. De “Geschke Beardbalm” was geboren.

 

Dit product is te verkrijgen in onze winkels #GinoBikes en #GinoBoutique.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: