Fietshelmen niet voor watjes

bullitt 42De fietshelm is voor velen een stom ding waarmee je er belachelijk uitziet en dat in veel gevallen veel te warm is, maar dat vinden wij nu net niet. Als winkel vinden we niet dat er een helmplicht moet komen, maar moedigen we wel het gebruik ervan aan. Wijzelf dragen altijd een helm als we gaan fietsen (zoals we altijd onze gordel vastmaken in de auto).

 

Is het een gek ding om op ons hoofd te zetten? Ja de eerste keren dat je het opzet kan het een beetje onwennig aanvoelen, maar dat gevoel verdwijnt zeer snel.

Zie je er gek uit met een helm op je hoofd? Voor sommigen waarschijnlijk wel, maar zo kunnen we veel dingen opsommen (mutsen, espadrilles, …).

Waar moet je blijven met je helm als je je fiets aan de kant zet? Je kan je helm perfect mee vastmaken met je fietsslot of je houdt hem gewoon op je hoofd.

 

Belangrijk om te weten is dat er fietshelmen en fietshelmen bestaan. Een fietshelm hoeft niet perse een groot lomp geval te zijn met prinsesjes of diertjes erop. Een fietshelm kan vandaag echt wel fashionable zijn. Bewijs hiervan het succes van de foto’s op instagram of pinterest. Dit alles trachten we met onze zéér ruime collectie helmen aan te tonen.

Onze collectie omvat vandaag volgende merken:

  • Abus: dit merk heeft na enkele jaren ontdekt dat een helm idd fashionable en functioneel kan zijn.
  • Carrera (foldable helmets = niet echt vouwbaar, eerder compact) met de uitbreiding van deze die samen met Brooks ontworpen werden.
  • Nutcase (baby nutty, little nutty, street, artist en metroride): de laatste nieuwe prints en types werden vorige week geleverd.

Van deze collecties trachten we steeds al de designs/prints/kleuren/maten op voorraad te hebben. Dit wil zeggen dat we vandaag meer dan 250 helmen permanent in de winkel hebben liggen, dus keuze genoeg.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: