Fietsjes & Datjes #4 : Vakantieverhaal

wim en tine7 vakantieveerhaal7PER FIETS DE WIJDE WERELD IN

Het is weer zover: de vierde editie van onze Fietsjes & Datjes komt eraan! Na de meer dan geslaagde kinderknutselmiddag, brengen we deze keer een vakantieverhaal van een mooie fietsreis, die 2 van onze klanten enkele jaren geleden maakten.

 

MOVINGAROUND.BE

Tine Vanhee en Wim Allegaert zijn twee fervente vakantiefietsers. Ze trekken er graag op uit voor zowel korte als lange trips. Van juli 2011 tot augustus 2012 vertrokken ze voor een lange reis. In 13 maanden doorkruisten ze China, Zuid-Oost-Azië, Nieuw-Zeeland en Europa. Waarom per fiets op reis vertrekken? Dat is heel simpel: ze fietsen graag. Het is voor hen een ideale trage en interactieve manier om  te reizen en de wereld te ontdekken. Willen jullie even meereizen? Zien jullie ook graag een stukje van de wereld? Zitten jullie ook wel eens op het zadel? Zijn jullie huismussen die liefst vanuit een luie zetel reizen? Of zijn jullie gewoon nieuwsgierig naar hun vakantieverhaal en ervaringen?

 

PRAKTISCH

Op zaterdag 25/04/2015 openen we de deuren (Frère Orbanstraat 46) opnieuw om 19u30. Tine en Wim starten hun uiteenzetting om 20u00 en eindigen tegen 22u00 (er is ook een pauze voorzien). Vooraf, tijdens de pauze en achteraf is er uiteraard nog de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen onder het nuttigen van een hapje en een drankje.

 

Wil je er graag bij zijn? Aarzel niet (de plaatsen zijn beperkt) en schrijf je in voor 20/04/2015.

Uw Gegevens

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: