Fietsjes & Datjes #1 : Lezing

Schermafbeelding 2015-01-27 om 12.00.51DE VISIE OP DE FIETS VOLGENS GERRIT GAASTRA

Het was een hele eer om Gerrit Gaastra, de bezieler van idworx en Gaastra fietsen, in onze winkel te mogen verwelkomen. Gedurende een meer dan 2 uur durende uiteenzetting wist Gerrit z’n publiek te begeesteren met z’n passie: het streven naar de perfecte fiets.

Foto’s vind u op onze facebook-pagina.

 


 

Beste fietser,

We zijn heel erg trots u te kunnen meedelen dat Gerrit Gaastra op bezoek komt in de winkel. Waarom is dat een heugelijk feit? Wel, Gerrit Gaastra is de ‘spirit’ achter de idworx en Gaastra fietsen. Hij wordt enorm gerespecteerd in de fietsbranche en heeft een eigen kijk op fietsen en alles wat daar enigszins mee verband houdt. Gerrit is een begenadigd spreker en kan erg begeesterend over zijn fietsen vertellen.

Gerrit is altijd bereid om al uw fiets-gerelateerde vragen te beantwoorden en die moeten zeker niet alleen maar met idworx of Gaastra te maken hebben. Hoe dan ook is het een unieke gelegenheid om uw fietskennis bij te vijlen en is het zonder meer erg fijn om Gerrit’s enthousiasme te ervaren!

De plaatsen zijn die avond beperkt. Indien u er graag bij bent, kan u zich inschrijven via een mailtje naar info@ginocarts.be. Zet er naast uw naam zeker bij met hoeveel personen u komt.

Graag tot dan!
Tom Vanderhoeght en Pat Vermeersch

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: