Enra fietsverzekering

enra-fietsverzekeringHeb je een mooie nieuwe fiets gekocht of durf je er geen te kopen omdat je bang bent dat deze gestolen zou kunnen worden? Enra verzekeringen heeft dé oplossing voor je: de Enra fietsverzekering.

Sinds vele jaren is Enra in Nederland actief in de tweewielerbranche. Door nauwe samenwerking met handelaren, riante dekkingen en dito uitkeringen en het hoge serviceniveau zorgt Enra voor een snelle afwikkeling van diefstal- en cascoschades, waardoor een klant weer snel mobiel is. Vanaf 2013 konden we de fietsverzekering voor de elektrische fiets aanbieden, maar nu bieden we vanaf januari dus ook de verzekering voor de gewone (niet-elektrische) fiets aan.

 

WAT?

De fietsverzekering van Enra is zéér omvattend qua dekking. Diefstal en schade worden wereldwijd gedekt. Zolang je in België rondfietst, krijg je er nog extra pechverhelping bij.

Leuk extraatje is dat schade door eigen schuld ook mee verzekerd is.

 

GEEN WAARDEVERMINDERING

Het belangrijkste bij deze verzekering is dat er geen waardevermindering is op de aankoopprijs van je fiets. Dit wil zeggen dat je fiets na 5 jaar dus nog evenveel waard is als bij aankoop.

 

VOOR WIE IS DE ENRA FIETSVERZEKERING?

Iedereen die een nieuwe fiets koopt, kan via ons een fietsverzekering nemen.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: