Emicro one: dé elektrische step van Micro

emicro one - elektrische step 1In december stelden we de emicro one, een elektrische step van Micro, aan het publiek voor. Als Micro Gold Dealer, zijn we zéér fier dat we vanaf vandaag dit stukje vernuft in de winkel hebben liggen. Zoals steeds hebben we een testmodel en een permanente voorraad voor wie er direct mee naar huis wil zoeven.

EXTRA MOBILITEITSOPLOSSING

Als winkel zeggen we vaak dat we een mobiliteitsoplossingen aanbieden ipv fietsen. Nu is de fiets, in welke vorm (stadsfiets, vouwfiets, bakfiets,…) ook, in héél veel gevallen de logische en beste oplossing om ons mobieler te maken en vooral ons op een eenvoudigere manier te verplaatsen van punt A naar punt B.

emicro one - elektrische step 2De fiets is echter niet altijd dé oplossing, de afstand is te klein (voor de fiets), het hoofdvervoermiddel biedt geen ruimte voor de fiets (hoewel een Brompton héél klein is opgevouwen),… dan komt de step op de voorgrond. Alleen heeft deze dan weer beperkingen naar actieradius en snelheid. Maar net dat lost de elektrische step op.

WAT IS DE EMICRO ONE?

De emicro one is de eerste motion-controlled step die de stepbeweging herkent en wordt aangedreven door een motor van 500W. Met amper 7,5 kg is de emicro one de lichtste en meest compacte elektrische step ter wereld. Daardoor kan je hem overal makkelijk meenemen en is hij heel handig op te bergen. Deze emicro one biedt u de ultieme vrijheid in de stadsmobiliteit.

Met amper 7,5 kg is de emicro one de lichtste en meest compacte elektrische step ter wereld.

TESTRESULTATEN

De emicro one werd reeds uitvoerig getest door heel wat pers. Dit is wat zij ervan vonden.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: