Ducksday

DUCKSDAY: BELGISCHE BUITENSPEELKLEDIJ VOOR KINDEREN

Al zo lang onze kinderen naar een leefschool gaan in het hartje van Oostende, lopen er kinderen op deze school rond met mooie sterke regenkledij. Met de opening van onze #GinoBoutique in juni 2016 contacteerden we dit belgische merk en vanaf vandaag kunnen we u melden dat Ducksday bij ons te koop is.

Ducksday is zoals gezegd een belgisch merk (gestart in 2011) dat internationaal bekend is door de ontwerpen, de kleine details en zeker ook de kleurrijke en verrassende prints. Comfortabel, betaalbaar, kwaliteit en funky zijn de waarden die Ducksday implementeert in elke regen-, winter- en zomercollectie.

 

Ducksday-lex-rainsuit-green05-682x1024WEG MET SAAIE REGENPAKKEN!

Een collectie authentieke regenpakken van hoogstaande kwaliteit en afwerking en aan een redelijke prijs! Lekker handig voor je eigen kroost of een leuk geschenk voor de bengels van je vrienden.

Het zijn deze regenpakken en de ervaringen van tal van mensen uit onze omgeving waardoor we hebben beslist om met dit merk te beginnen. Wij zien veel mogelijkheden voor deze pakken voor iedereen die zijn kinderen met de (bak)fiets of step naar school brengt.

Voor tijdens de winter heb je dan ook de winterjassen en pakken met uitritsbare fleece-jasjes. Een fraaie en unieke Ducksday wintercollectie voor baby’s en kinderen tot twaalf jaar.

 

Ducksday-summer-collection

 

NU OOK UV-WERENDE STRANDCOLLECTIE

Met de Ducksday UV-werende strandcollectie is urenlang plezier op warme, zomerse dagen gegarandeerd. UV-werende strandpakjes met bijpassende zonnehoedjes voor de allerkleinsten, twee-in-één UV-werende zwemkleedjes, shorts, UV-werende shirts, ze zorgen er allen voor dat je kinderen zorgeloos de zomerdagen aankunnen.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: