De bakfiets specialist van België

Bakfiets: Larry vs Harry Bullitt

Flo, Nel en Bas waren super happy toen we onze Bullitt kochten.

WELKOM BIJ DE BAKFIETS SPECIALIST VAN BELGIE

Sinds 2006 zijn we al actief bezig met bakfietsen, zowel als fietser als technieker. Gedurende die periode hebben we al heel wat modellen (ongeveer 30) en 15 verschillende merken van bakfietsen zien langskomen. Van heel eenvoudige, tot super gesofisticeerde modellen, die je van een fiets kan ombouwen tot god weet wat allemaal.

 

CONCLUSIE VAN 10 JAAR ERVARING

Deze 10 jaar ervaring hebben ons heel veel geleerd over het (dagdagelijks) gebruik, het onderhoud en vooral de technische aspecten van bakfietsen. Al deze ervaringen maken dat we momenteel nog maar met een beperkt gamma van bakfietsen werken. Deze zijn allemaal uitgeselecteerd (net als al onze andere producten) vanuit onze ervaringen en volgens onze 3 parameters:

  • Willen we het product zelf?
  • Is het een duurzaam product?
  • Klopt de prijskwaliteitsverhouding?

Dat de fiets vlot moet rijden is de basis vereiste van een fiets en is voor ons dus een evidentie. Het leuke is dat, door we met deze parameters werken, we 100% achter al onze producten staan en dat we perfect weten welke bakfiets voor welke persoon/omstandigheid geschikt is.

 

OP ZOEK NAAR EEN BAKFIETS?

Kom gerust af, vertel ons wat je allemaal graag wil doen met je fiets, hoeveel en hoever je ermee wil fietsen en we zullen je graag bijstaan in de zoektocht naar de ideale bakfiets. Bereid u wel voor op een testrit. Uiteindelijk zal u heel wat met uw bakfiets gaan rijden in de toekomst en dus vinden we het evident dat u met het bewuste model een (uitgebreide) testrit kan maken. Indien u graag met een Winther Kangaroo wil testen, best wel even contact opnemen, want dat is Pat haar fiets en die is niet altijd aanwezig (kindjes, boodschappen,…).

 

MET WELKE BAKFIETSEN RIJDEN WIJ EN WAARVOOR GEBRUIKEN WIJ ZE?

Bakfiets: Winther Kangaroo

Pat en Bas in de Winther Kangaroo

Pat rijdt sinds 4 jaar met een Winther Kangaroo Luxe en sinds 3 jaar met de elektrische versie hiervan. Zij rijdt alle dagen met haar bakfiets in en rond Oostende om onze kindjes te vervoeren, boodschappen te doen en om zich te verplaatsen binnen de stad. Tot vorig jaar gebruikte Pat ook haar bakfiets tijdens onze fietsvakantie. Tijdens deze gebruikt ze haar elektrische ondersteuning bijna niet, omdat we dan op een ontspannen manier willen genieten van de vakantie en omgeving. Gedurende haar dagelijkse verplaatsingen gebruikt ze de elektrische ondersteuning bijna heel de tijd, omdat ze zich dan functioneel verplaatst en dat met wat extra hulp nu eenmaal sneller is (zeker met de wind die we aan de kust vaak hebben).

Bakfiets: Larry vs Harry

Bas, Tom en Nel aan, op en in de Bullitt

Tom is sinds 3 jaar verkocht aan zijn Bullitt, aka Rosita, en gebruikt deze voornamelijk voor het dagelijks brengen van de kinderen naar school, maar ook voor zijn verplaatsingen binnen Oostende. De Bullitt rijdt zo leuk dat hij buiten een Brompton geen andere stadsfiets heeft en dus heel vaak met deze fiets ook naar het voetbal, winkel ed gaat. Tijdens de fietsvakanties wordt de Bullitt als muilezel gebruikt om een groot deel van de bagage te vervoeren.

 

ONZE HUIDIGE MERKEN

Tweewieler:

Driewieler:

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: