Brooks nieuwigheden 2016

Het is nog maar/al 2 weken geleden dat we jullie vanop onze fietsvakantie berichtten over de nieuwigheden die op Eurobike werden voorgesteld. Ook Brooks stelden daar heel wat nieuwigheden voor. Als “Worldwide Dealer of the Year” hadden we al heel wat van deze producten in sneakpreview kunnen bekijken/betasten op een ontmoeting met de mensen van Brooks eerder dit jaar. Hierbij geven we u een overzicht van de nieuwe producten die Brooks in 2016 op de markt brengt (sommige van deze hebben we vanaf vandaag reeds in de winkel liggen).

Leuk detail is dat Brooks, met heel wat van onze andere vaste merken, samenwerkingen aangaat en samen maken ze nog mooiere en/of betere producten.

 

Brooks nieuwigheden 2016: Brooks grips 2016BROOKS-ERGON GP1 HANDVAT

Brooks heeft in samenwerking met Ergon de GP1 leren grips geïntroduceerd. De grips van Ergon bieden een optimale balans tussen comfort en prestatie. Dankzij de ergonomische vormgeving hebben de grips van Ergon 100% contact met het handoppervlak. De druk wordt gelijkwaardig verdeeld en zenuwen raken niet bekneld. Door het gebruik van Ergon grips behoren tintelende en dove vingers tot het verleden.
De Ergon GP1 leren grips zijn vervaardigd met Brooks-leer en verkrijgbaar in de kleuren zwart, donkerbruin of honing.

Wij hebben het volledig gamma van deze handvaten vanaf vandaag in de winkel liggen (prijs: € 89,00).

 

Brooks nieuwigheden 2016: Brooks helmen 2016BROOKS-CARRERA HELMEN

In 2014 heeft Brooks in samenwerking met Carrera een helmenlijn ontwikkeld. De J.B. Carrera opvouwbare (wij vinden het eerder een compacte dan een opvouwbare) fietshelm heeft een hoog niveau van comfort, veiligheid en heeft daarnaast een goede pasvorm. Brooks voegt enkele nieuwe kleuren toe aan de Special-lijn. Daarnaast wordt de maat XL toegevoegd.

Wij hebben het volledig gamma (2015 en 2016) in de winkel liggen (prijs: € 150,00 (Classic) en € 170,00 (Special)).

 

Brooks nieuwigheden 2016: Brooks moorgateMOORGATE BROMPTON TAS (NIET HELEMAAL NIEUW)

Brooks bracht enkele maanden geleden een waanzinnige mooie boekentas / fietstas uit speciaal voor op de Brompton. Normaal was deze enkel in Londen te verkrijgen, maar we wisten er al enkele te verkrijgen.

Ze komen in 2 uitvoeringen een volledig zwarte uitvoering en een bruine versie. Deze mooie tas is een echte must-have voor elke Brompton-rijder, die in stijl wil aankomen op zijn/haar werk.

Vanaf heden hebben we deze in beide kleuren standaard in de winkel liggen (prijs: € 420,00).

 

Brooks nieuwigheden 2016: Brooks Cambium C13

CAMBIUM C13 EN C19 ZADELS

Brooks breidt haar Cambium-lijn nog verder uit. Naast de bestaande Cambium C15 en C17 introduceert Brooks dit jaar de C13 en de C19.

De C13 is het sportiefste zadel uit de Cambium-lijn. Uniek aan dit zadel is het carbon-frame. Het zadel is met 259 gram erg licht van gewicht, flexibel en sterk. De C13 heeft een natuurlijk rubberen dek en een smalle voorkant. Verkrijgbaar in het zwart. Prijs: € 200,00.

De Cambium C19 is een breder zadel dan de C17 en is daarmee ideaal voor de stadsfietser. De C19 is verkrijgbaar in vier kleuren; naturel, roestbruin, grijs en zwart. Prijs: € 140,00.

 

Voor het C13 zadel is Brooks nog op zoek naar testpersonen. Via deze website kan je je hiervoor inschrijven. De andere Cambium zadels hebben wij in test liggen en kan je gewoon via ons testen.

Brooks nieuwigheden 2016: Brooks Lezyne Femto

Brooks nieuwigheden 2016: Brooks Lezyne Femto

Brooks nieuwigheden 2016: Brooks pompPOMP – VERLICHTING

Ook introduceert Brooks diverse nieuwe accessoiresZo heeft Brooks een nieuwe mini-pomp met drukmeter. Dit is een sterke en compacte pomp, gemaakt van aluminium en is er in twee kleuren, zwart en honing.
Prijs: € 60,00.

Een echte eyecatcher zijn de koperen voor- en achterlampjes die Brooks, in samenwerking met Lezyne, heeft gemaakt.
Prijs: €20,00

 

NU KOPEN OP

Fietsboetiek.be

 


 

WIL U LIEVER DE PRODUCTEN EVEN VASTNEMEN EN BESNUFFELEN?

KOM NAAR #GINOBIKES EN #GINOBOUTIQUE.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: