Brooks Dealer of the Year

GINO CARTS & BIKES UIT OOSTENDE VERKOZEN TOT BROOKS DEALER OF THE YEAR

  • Brooks Dealer of the YearBrits icoon Brooks England erkent uitmuntende service van Oostendse fietsenwinkel
  • Verhaal van zaakvoerders Tom Vanderhoeght en Pat Vermeersch gaat wereld rond op 200.000 exemplaren

Brooks, wie kent het niet? Het meer dan 100 jaar oude Britse merk, bekend van leren zadels, is uitgegroeid tot een belevingsmerk met internationale allure. Brooks heeft de laatste jaren veel geïnvesteerd in het ontwikkelen en vermarkten van accessoires. En niet zonder resultaat. Dit jaar komen zij met een verrassende collectie, gebaseerd op de klassiekers van toen gecombineerd met trends van nu.

Dat Gino Carts & Bikes kwaliteit hoog in het vaandel draagt ontgaat ook het wereldvermaarde Brooks England niet. De Oostendse fietsenwinkel werd genomineerd als Dealer of the Year.

 

Als Dealer of the Year – een erkenning van jewelste– weten zaakvoerders Tom Vanderhoeght en Pat Vermeersch van Gino Carts & Bikes zich meer dan ooit verzekerd van een voorkeursrelatie met Brooks England. En hun verhaal gaat de wereld rond, als reportage in het glossy magazine The Bugle, dat op 200.000 exemplaren wordt gedrukt en internationaal wordt verspreid.

Tom en Pat zijn zelf grote fans van de Brooks-collectie: “Vernieuwend zijn de gekleurde leren zadels, handvaten, stuurlinten en broekklemmen. Brooks speelt hier goed in op de huidige lifestyle trend. Pure kwaliteit met een kleurrijk sausje. Echte must haves voor het nieuwe fietsseizoen! Daarnaast biedt Brooks een breed assortiment tassen aan. Niet alleen stijlvol en functioneel, maar ook van een zeer goede kwaliteit.

 

PUBLICATIES

  • 29/05/2015 : magazine Bugle (het jaarlijks magazine van Brooks)
  • 13/08/2015 : website Tweewieler.nl (de fietsvakwebsite in het nederlands taalgebied)
  • 14/08/2015: magazine Tweewieler (het fietsvaktijdschrift in het nederlands taalgebied)
  • 14/08/2015: nieuwsbericht Focus / WTV (regionale televisiezender West-Vlaanderen)

 

Onderstaande foto’s zijn gemaakt door fotograaf Pieter Clicteur.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: