Brooks Cambium C17 Denim Limited Edition

BROOKS CAMBIUM C17 DENIMEnkele dagen geleden kon u nog lezen waarom wij de C17 Brooks Cambium zo’n goed zadel vinden. Na de lancering van de nieuwe kleuren in het najaar van 2014, is sinds 05/02/15 de limited denim edition beschikbaar. Brooks werkte samen met Levi’s, die op deze manier hun Commuters-(fiets)kledinglijn in de kijker wil zetten. Het resultaat is een bijzondere Brooks cambium C17 Denim versie waarbij de bovenkant voorzien is van jeansstof, .

Alsof een gewone Cambium nog niet ‘groen’ genoeg was met het gebruik van vrijwel alleen maar natuurlijk materialen, gaat deze versie nog een stapje verder. Alle denim stof komt namelijk van oude kledingstukken verzameld in Los Angeles, New York en London. Hierdoor zal geen enkele Brooks Cambium C17 Denim limited Edition (zoals ‘ie voluit heet) hetzelfde zijn. Zowel het patroon als de kleur zal per zadel licht verschillen.

 

BESTEL NU DIT UNIEKE BROOKS CAMBIUM C17 DENIM ZADEL

Er zullen maar 1000 stuks gemaakt worden en deze zijn voor € 180,00 (slechts € 40,00 meer dan de gewone versie) te koop. Op dit moment kan je ze enkel kopen in de B1866 winkel in London of online bij Brooks, maar wij hebben de hand kunnen leggen op enkele van deze mooie hebbedingetjes. Dus binnenkort ook beschikbaar bij ons.

Wil je zo’n mooi zadel, wees dan snel, de aantallen zijn beperkt. Bekijk hier de beschikbare kleuren/nummers.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: