Brompton Game Bag

brompton-game-bagBrompton heeft weer een mooie nieuwe handgemaakte tas, speciaal ontwikkeld voor hun vouwfiets, die net zoals bij de andere tassen vooraan de vouwfiets worden geplaatst met het bagageclip-systeem. In samenwerking met de befaamde Engelse tassenfabrikant Chapman Bags werd de Brompton Game Bag ontworpen. Deze wordt handgemaakt in Cumbria, Noord-West Engeland, door een van de beste leerbewerkers. De tas is gemaakt van hoogwaardig katoen-canvas (mosterd geel, olijf groen of navy blauw) en afgewerkt met mooi leder. Iedere tas wordt op de kwaliteit gecontroleerd en is gehandtekend.

De tas is uitgerust met een verstelbare en met leder afgewerkte draagriem, die op de tas kan blijven gedurende het rijden. Binnen in de tas bevindt zich een schokabsorberend vak voor laptops tot 15″. De gebruikte materialen zijn van nature waterdicht. Maar er is een laag van natuurlijk rubber tussen de katoenen stof om je belangrijke spullen droog te houden. De bekende Brompton waterdichte regenhoes met reflecterend Brompton logo zit standaard bij deze tas.

De binnenzijde van de Brompton Game Bag is high-visiblity om je te helpen je dingen terug te vinden, ook bij weinig licht. Het materiaal is goed bestand tegen vlekken. Het hoofdcompartiment heeft een inhoud van 18 liter, bijkomend zijn er de twee met rits afsluitbare voortassen en een zijtasje met drukknopsluiting.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: