Boutique Wheels Member

Boutique Wheels MemberTijdens onze trip naar Toscane in oktober 2014, om samen met 10 andere verdelers van Brooks L’eroïca te rijden, ontstond het idee om een internationale samenwerking op te starten. Vandaag zijn we dan ook meer dan verheugd dat Boutique Wheels een feit is.

 

BOUTIQUE WHEELS

Samen met 11 andere winkels uit 10 andere landen van over de hele wereld hebben we begin juni 2015 Boutique Wheels opgericht. Het doel van deze samenwerking is om te leren van elkaar en de beste/betere producten aan te bieden die er op de fietsmarkt te vinden zijn. Hierdoor kunnen we allen onze winkels naar een nog hoger niveau tillen en de gewone (lees “niet sport”) fietser een nog betere kwaliteit in producten en service garanderen.

De oprichters van Boutique Wheels vertegenwoordigen het beste wat de fietsindustrie te bieden heeft: mooi design, onberispelijke kwaliteit, veel fietsplezier en dit alles voor een lange tijd. Een belangrijke rode draad is in elke van de winkels, de stalen fiets. Staal is een materiaal dat door velen wordt bekeken als een oubollig iets, maar wij verkiezen alleen een goede stalen fiets dan de meeste aluminium fietsen die er vandaag op de markt te vinden zijn.

 

NIET ALLEEN FIETSEN

Naast de fietsen kan je bij elke winkel die deel uit maakt van Boutique Wheels, heel wat accessoires, (functionele) tassen, kledij ed vinden. En dit alles kan je ontdekken onder het nuttigen van een lekkere koffie.

 

LEDEN

Er zijn twaalf winkels uit elf landen die de alliantie hebben opgezet: Bike Bike (Calgary, Canada), Cyklistbutikken 1905 (Copenhaguen, Denmark), Dapper (Oslo, Norway), Gino Carts and Bikes (Ostende, Belgium), GRØN (Montevideo, Uruguay and Buenos Aires, Argentina), Huckleberry Bikes (San Francisco, USA), Obst Und Gemüse (Basel, Switzerland), Prêt-à-Vélo (Berlin, Germany), Slowroom (Madrid, Spain), Two Wheels Good (Hamburg, Germany), Urban Mobility (Milan, Italy) and Velocité Café (Lisbon, Portugal).

 

Je kan ons volgen via de volgende kanalen:

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: