Bosch Nyon

Dinsdag woonden we een bijscholing van Bosch bij ivm de elektrische fietsen. Tijdens deze training kregen we de nieuw(st)e versie van de Nyon te zien. Sinds vandaag hebben we deze op een idworx Power Rohler geïnstalleerd en staat hij klaar om getest te worden.

 

bosch nyon gpsBOSCH NYON: ALLES INBEGREPEN VAN NAVIGATIE TOT SMS-ALARM

De Bosch Nyon is de nieuwste display die uw elektrische fiets een enorme uitbreiding biedt en die ervoor zorgt dat de fiets over het stalen ros getilt wordt. Alle actuele informatie over snelheid, trapfrequentie of reikwijdte, navigeren met GPS of analyse van uw persoonlijke fitness: Nyon begeleidt u bij elke rit met talloze innovatieve functies. Met de praktische smartphone-functie meldt hij binnenkomende sms’jes via Bluetooth. (Let wel u krijgt enkel een melding dat er een sms is binnengekomen, omwille van uw veiligheid dient u te stoppen om deze te lezen.) Met Bosch Nyon beleeft u vandaag al de toekomst van het (elektrisch) fietsen!

 

VOOR WIE?

Alle fietsers met een Active Line of Performance Line kunnen de Intuvia-boordcomputer van hun Bosch elektrische fiets nu vervangen door een Nyon. Automatisch heb je dan de nieuwste functies op je fiets.

 

bosch nyon onze ervaringONZE ERVARING

Gewoon doen! De Bosch Nyon maakt je fiets compleet en zorgt volgens ons voor nog meer zorgeloos fietsplezier. Wij hebben hem zoals eerder vermeld getest op een idworx Power Rohler met een Active Line motor.

Via de smartphone-connectie (in onze opstelling iPhone) is de Nyon eenvoudig te personaliseren en is vooral de GPS-functie zeer eenvoudig te bedienen. Leuk is dat deze laatste rekening houd met fietspaden en/of fietsvriendelijke wegen. Bij het navigeren naar een bepaald punt, kan je steeds kiezen uit de snelste, mooiste route maar ook voor een route die je zoveel mogelijk over onverharde paden stuurt. Opgelet deze laatste werkt niet op een speed ebike, omdat deze niet van de openbare weg af mag.

 

PRIJS

De aftermarket-kit (display, houder en bediening) kost € 549,00. Wat volgens ons een zeer correcte prijs is voor zo’n mooi product.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: