2 Fietsbeurzen op 1 weekend

beurzen-20142 FIETSBEURZEN deel 1:VELOFOLLIES IS DÉ FIETSBEURS VOOR DE ECHTE WIELERLIEFHEBBER.

Van 17 tot 19 januari 2014 ontdek je in Kortrijk Xpo de nieuwste snufjes en accessoires voor de fiets en zie je alle modellen van de grote en kleine toonaangevende fabrikanten.

Ben je wielertoerist, semi-prof of gewoon dagelijkse of occasionele fietser? Breng dan zeker een bezoek aan Velofollies.

Voor de geïnteresseerden hebben wij bonnen liggen, zodat je aan een verminderd tarief uw ticket kunt kopen.

 

2 FIETSBEURZEN DEEL 2:DERDE EDITIE FIETS EN WANDELBEURS

Voor de derde keer slaat de Fiets en Wandelbeurs zijn tenten op in de Nekkerhal in Mechelen. Liefhebbers van een frisse lentewandeling, een zomerse fietsvakantie of een najaarstrekking vinden op deze beurs alle informatie die ze nodig hebben om hun plannen concreet te maken.

Deze editie gaat door op 18 en 19 januari in de Nekkerhal (Mechelen). Vanzelfsprekend houdt de beurs vast aan het succesvolle concept van de voorbije jaren: een uitgelezen programma met een mix van ervaren fietsers en wandelaars die tips geven (workshops) of vragen beantwoorden (fiets- en wandelinformatiemarkt), bevlogen reizigers die met veel beelden hun verhaal vertellen (lezingen) en commerciële exposanten die hun aanbod presenteren. Bij die laatsten horen toeristische diensten, reisorganisaties met een fiets- of wandelaanbod, aanbieders van accommodaties, fabrikanten en verdelers van outdoormateriaal, gps en fietsen, reisboekhandels en verenigingen en belangenorganisaties. Een andere vaste waarde is het fietsparcours, waar de bezoekers trekkersfietsen, tandems of e-bikes kunnen uittesten.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: