04/03 Gino’s Midweek Ride #GMR

IMG_2537Woensdagavond droog, dus tijd voor een nieuwe Gino’s Midweek Ride. Deze keer waren we met 5 deelnemers en nog enkelen late afvallers. Dus dat beloofd voor de volgende edities!

Om 20u vertrokken we. Onder ons Bruno van cycloXpress met z’n Bullitt en Tom met zijn nieuwe sokken. Gelukkig reed Bruno met de Bullitt, want hij heeft van ons allen de beste conditie en als hij wou, reed hij ons er vlotjes af.

IMG_2538Opvallend was de verlichting die we allemaal op onze fietsen hadden. Door de felheid hielden de wagens op de kleine baantjes écht wel rekening met ons door hun snelheid meer dan duidelijk aan te passen.

Na 1 uur, 5 minuten en 24,3km hadden we een mooi, fris tochtje afgelegd aan een (voor ons) strak tempo. We hielden eerlijk gezegd wel even een (verplichte) pauze om met 5 een zat figuur van onder z’n bromfiets te halen en deze trachten te overtuigen (met succes) om te voet verder te gaan. Na afloop had iedereen eenzelfde gevoel: lekker fietstochtje gemaakt met een leuke babbel en toch een inspanning geleverd, dus voor herhaling vatbaar.


Volgende #GMR:

  • woensdag 20u00 aan de fietsenwinkel
  • we fietsen ongeveer een uur (route wordt samen bepaald)
  • we sluiten af met een pintje in onze werkplaats of één of ander café.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: